Ramkraak beveiliging

Incl. Windtest tot 200 km/u*

‘Crystal Clear Security’

Gespecialiseerd op het gebied van commerciële en industriële afsluitingen middels transparante inbraak- en ramkraakwerende rolluiken.
Een product waar kwaliteit, veiligheid en schoonheid elkaar vinden!

Eurolook® – Ramkraakveilig doet niets af aan de stijlvolle transparante uitstraling van het pantser. Het blijft kristalhelder met ruim 83% doorzicht, biedt een daglichtopbrengst van maar liefst 92% en is standaard UV-gestabiliseerd waardoor het niet verkleurt en vergeelt. Een speciale optionele coating beschermt tegen
krassen en zorgt ervoor dat graffiti eenvoudig te verwijderen is.

De basis van de Ramkraakveilige® uitvoering is identiek aan die van de Eurolook® – Standaard. De in baksteenformatie opgebouwde kunststofschalmen van polycarbonaat zijn verbonden door middel van koppelbuizen met een massieve kern welke speciaal voorzien zijn van ramkraakankers met aan het uiteinde de geleidingswielen. De gevelafsluiting en de geleidingswielen zitten in een speciaal hiervoor ontwikkelde zijgeleiding. Het rolluik is tenslotte
nog voorzien van een extra verzwaarde onderlijst. Deze extra versteviging in combinatie met het flexibele pantser maken Eurolook® ramkraakveilig.

De ramkraakveilige uitvoering van Eurolook® is met succes officieel getest.

Ramkraken vormen al jarenlang een groot probleem. Vroeger waren het vooral juweliers die werden getroffen
maar momenteel laten criminelen hun oog ook vallen op andere branches. ‘Populair’ blijken parfumerieën, fotowinkels, elektronicawinkels, lingeriewinkels en de kledingbranche te zijn. Eurolook® – Ramkraakveilig is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als transparant, gematteerd, en voorzien van een coating tegen krassen en graffiti.

– Materiaaldikte 3 mm
– Kristalhelder met een doorzicht van 83%
– UV-bestendig
– Ramkraakveilig
– Brandvertragend
– Inbraakwerend

Transparant / gematteerd of transparant met coating tegen krassen en graffiti

5 meter x 5,40 meter

Veiligheidstest wordt met de notaris uitgevoerd