Winkelafsluiting

Geautomatiseerd en veilig uw winkel afsluiten

Bewezen winkelafsluiting

Het Eurolook product leent zich uitsluitend voor het afsluiten van een winkel(ruimte). Het kiezen van een Eurolook rolluik is een milieubewuste keuze. Door zijn samenstelling heeft het een gegarandeerde lange levensduur en worden er garantieperiodes van 10 jaar afgegeven (vraag naar de voorwaarden).

Daarnaast heeft het rolluik een doorzicht van tenminste 83% zodat de etalage en inrichting altijd zichtbaar blijft voor het langlopende publiek na sluitingstijd. Ook bemoeilijkt het insluipers, omdat de luiken hoog inbraakwerend zijn en insluipers altijd zichtbaar blijven door het rolluik.

Dus de luiken zijn milieuvriendelijke, esthetisch aantrekkelijke en inbraakbelemmerende oplossingen voor het afsluiten van een winkel(ruimte).

Winkelafsluitingen 

Of het nu de afsluiting is van de gehele winkel, shop-in-shop of een balie afsluiting, het Eurolook product leent zich er uitstekend voor.

Standaard wordt alles uitgevoerd in geanodiseerd aluminium, maar alle aluminium delen zijn te verkrijgen in de gewenste kleur, zowel in lak als gepoedercoat. Op deze manier kan uw luik volledig in de stijl van uw winkel geleverd worden. Naar gelang de situatie, kunnen wij de rolluiken leveren in een inbraakwerendheidsklasse 2 of 3 volgens NEN 1627 tot 1630.

Grote Entree

De winkelingang is van groot belang. Soms wil men grote ruime doorgangen om zo het winkelend publiek aan te trekken. Met een maximale doorgang van 11,5 x 5,4 mtr (binnentoepassing)  zijn wij in staat aan de wensen van de klant tegemoet te komen. En ondanks deze grote overspannen maat, is de inbouwmaat van het rolluik ( in het plafond) nooit meer dan 700 mm.

Alles in 1 oplossing

Inbraakwerend

Inbraakwerend klasse 2 of 3 volgens NEN 1627 tot 1630 certificering (verzekeringsplichtig).

Brandvertragend

UV - bestendig en brandvertragend voor een uiterst veilig resultaat. Naast inbraakwerendheid heeft het luik ook een hoge brandbestendigheid.

Kras- & Graffitiwerend

Door onze gepatenteerde coating zijn ramkraak roldeuren zo goed mogelijk beschermd tegen krassen en graffiti.

Windwerend

Tot 200km/u geteste bestendigheid.

Noodstroom voorziening

Nooit opgesloten raken bij stroomuitval / brand of elektrische storing.

Automatische bediening

Met één druk op de knop de winkelafsluiting activeren. Eventueel met een timer uitbreidbaar.

Veiligheid van uw objecten